Een gezin met zijn allen aan tafel met een meisje op de voorgrond

Wat doen wij

Financieel Raadhuis biedt financieel advies op het gebied van hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringen. Ongebonden en deskundig. Voor zowel Particulieren als ZZP'ers en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf.

Financieel Raadhuis adviseert en bemiddelt al meer dan 20 jaar onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Kredieten
  • Sparen

Onze kracht is dat wij niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij of bank. U weet dus zeker dat u te maken hebt met een zelfstandig en ongebonden kantoor, dat met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen zaken kan doen. Daardoor zijn wij in staat u het product te bemiddelen dat het best past bij uw wensen en mogelijkheden.

Wij staan voor service. Korte lijnen en maatwerk. Zo houden we het overzichtelijk en weet u altijd waar u aan toe bent. Wij kunnen snel schakelen, zijn flexibel en kennen geen wachttijd. Hebt u een vraag of heeft u ons snel nodig? Bij ons krijgt u meteen een deskundige aan de telefoon. Maar ook via internet kunt u uw zaken direct zelf regelen.

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat alleen uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij werken niet met variabele beloningen.

Onze medewerkers voldoen volledig aan de opleidings- en ervaringseisen zoals gesteld door de AFM. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen, om eventuele negatieve effecten op de zorgvuldige behandeling van klanten te voorkomen.

Klachten

Financieel Raadhuis wil haar relaties altijd goed en snel van dienst zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar uw wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen met u zoeken wij dan naar een oplossing.

Heeft u een klacht? Vul dan ons klachtenformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel ons gerust uw vraag